FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Stan u stilu urbane džungle

 

Vrlo specifičan, uzdužni raspored ovog stana zahtevao je da arhitekte zaduženi za dizajn koriste promišljena rešenja za optičko uvećanje unutrašnjosti i mogućnosti skladištenja.

Stan u stilu urbane džungle

Glavni koncept zasnovan je na upotrebi botaničkih motiva i uzoraka, kao i prirodne palete boja - bež, braon i zelena. Trend urbane džungle takođe odlično ide sa dragocenim zlatom.

Stan u stilu urbane džungle

Ton čitave dnevne sobe daju dva glavna zida završena različitim materijalima - tapeta na jednoj strani i štuko sa druge. - Obe namerno imaju različit finiš. „Zahvaljujući ovoj proceduri uspela sam da vizuelno uvećam prostor.“ - kaže Monika. Stan je podeljen u dve zone - svetlu i tamnu. Ova razlika se može primeniti na većini elemenata, kao što su pod, vrata, zid i plafon. Čak su i boje sijalica različite u zavisnosti od zone. Podela počinje iza građevinskog stuba u blizini kuhinje. Tako da sam stub nije vizuelna prepreka, završava se ogledalom i tako postaje još jedan element koji proširuje prostor.

Stan u stilu urbane džungle

Dakle, u dnevnoj sobi imamo "vedrinu" – pod u boji meda, smaragdnu fotelju i kauč u društvu jastuka u nekoliko nijansi zelene, a uz to drveni sto za kafu sa zlatnim detaljima. U blizini se nalaze metalni uzorci papirusa, široko lišće palme ili biljke u zlatnim saksijama.

Stan u stilu urbane džungle

Stepenice od prirodnog drveta ostavljaju izvrstan utisak. Pod njima je rukotvorina ... Ovo je naručena komoda izrađena od starih dasaka. Sakriva kablove koji će se ubuduće koristiti za povezivanje uređaja.

Stan u stilu urbane džungle

Na raspolaganju je i prostor za opuštanje sa visećom ljuljaškom sa koje se pruža prelepi pogled na zeleno okruženje.

czasnawnetrze.pl

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti