FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Stan i galerija u jednom

 

Izraelski arhitekta Raz Melamed je dizajnirao "A3", apartman za klijente koji rade kao umetnički kustosi.

Stan i galerija u jednom

izr2

Budući da je stan u Tel Avivu u isto vreme prijatan dom i umetnička galerija, obogaćen je sunčevom svetlošću i prirodnim materijalima u bež tonovima za udoban svakodnevni život.

izr3
izr4

Dizajner se prvo osvrnuo na potrebu svojih klijenta da ugoste prijatelje. Pozicionirao je glavnu spavaću sobu blizu kupatila u rasadniku razbijajući zidove i postavljajući staklenu pregradu. Po potrebi zid između toaleta i kupatila se otvara ili zatvara, nudeći elegantno rešenje za goste.

izr5
izr6

Ulaz u stan je sivo-bela kombinacija poda od smole, koja izgleda kao gips, kreirajući neutralnu bazu koja ne zasenjuje dizajn. Trpezarija je odvojena od dnevne sobe stubom i smeštena je između dva staklena zida, stvarajući osećaj stajanja napolju uprkos tome što je unutra, tako da klijenti mogu da imaju miran privatni prostor.

izr7
izr8

Tu se nalazi beli sto i prozirne plastične stolice brenda Kartell, dok se pored trpezarije nalazi kuhinja u kojoj centralno ostrvo (koje je dizajnirao Lando) izgleda kao umetničko delo. Ostatak kuhinje je diskretan i skroman stavljajući fantastično ostrvo u centar pažnje.

Izvor: mojenterijer.rs / Foto: Amit Geronstilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti