FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Spavaća soba iz snova


Dok su spavaće sobe idealno mesto da se eksperimentiše sa paletama boja i izborom dekora koji mogu biti previše smeli za društvene oblasti kuće, ova spavaća soba ima praktičniji pristup.

Spavaća soba iz snova


Taman stil pomoći će vam da se fokusirate, i stvarajući atmosferu opuštenosti učiniće da lepše i lakše zaspite svake noći. Ne samo da su tamne sobe praktične, već su veliki kandidati za sofisticiran dizajn - umerena paleta boja pokazuje smisao za disciplinu i ciljanu pažnju koje je teško postići razigranijim pristupom sa više boja.

Spavaća soba iz snova

Takav hrabar pristup sa ograničenom paletom može gotovo svaki prostor učiniti minimalističkim, ali ovde, pametna upotreba suptilne teksture pomaže da čitava soba ostane interesantna i impresivna.

Spavaća soba iz snova

Inteligentno iskorišćena umetnička dela nastavljaju kontrast razbijanja oštrih uglova nežnim linijama.

Spavaća soba iz snova

Crno i belo koje ispunjava ovu spavaću sobu presečeno je sivim tonovima samo kroz efekat svetlosti i senke (sa nekoliko izuzetaka, poput tepiha i detalja na slikama). Generalno, soba izgleda tamno ali ne i sumorno zahvaljujući bogatstvu belih površina kao kontrasta crnim.

Spavaća soba iz snova

Svetla su iz "AIM" serije braće Ronan i Ervan Bouroullec. To je možda jedini "vajarski" element u sobi pored zidnih panela, što ga čini savršenim spojem estetskog detalja i funkcije.


stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti