FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Rustični minimalizam

 

Ovaj prelepi enterijer u Italiji poseduje jedinstveni kombinovani minimalistički dizajn i sto godina staro iskorišćeno drvo, uneto u dekor kako bi mu pružilo topao i prijatan osećaj i karakter.

Rustični minimalizam

Šta se događa kada pomešate stilove i koristite materijale koji nisu tipični? Dobijate prekrasan dom sa puno karaktera! Ova kuća u Cortina d'Ampezzo u Italiji je relevantan primer. Mesto je renovirano i preuređeno od strane Outlinestudio74 2019. Godine, ima minimalistički dizajn, ali je istovremeno obloženo drvetom, koje se obično koristi u rustikalnim kućama, a rezultat je ostajanje bez teksta.

 

Rustični minimalizam

Dizajner je postigao ovu lepu kombinaciju koristeći drvo starih ambara u kombinaciji s lokalnim kamenom u celoj kući. To odmah donsi u prostor star više od jednog veka istoriju, dajući mu jedinstven, topao i veoma prijatan osećaj, koji se često ne vidi u minimalističkim prostorima.

 

Rustični minimalizam

Enterijer sadrži hodnik, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak s izlazom na veliku spoljnu terasu, glavnu spavaću sobu kao i dve dodatne spavaće sobe i kupatilo.

 

Rustični minimalizam

Veliki prozori donose prelepe boje prirode unutar prostorija i stvaraju čvrstu vezu između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Prozori takođe pružaju prekrasne poglede koji su delomično skriveni zahvaljujući četinarskim stablima koja okružuju kuću, ali ostaju vidljivi i neverojatni. Takođe, dopadaju nam se ugrađena svetla širom kuće koja ispunjavaju prostor svetlošću i ne izgledaju ćudljivo, iako je drvo prilično tamno.

 

Rustični minimalizam

Dnevni boravak poseduje veliki kauč na rasklapanje, sa panoramskim prozorom za uživanje u pogledu, ugrađenim svetlima i fotelju od veštačkog krzna. Veliki prozorski okvir može se koristiti i kao ležaj za spavanje, a u njemu se nalazi i prostor za odlaganje neophodnih sitnica.

 

Rustični minimalizam

Dnevna soba neprimetno ulazi u trpezariju sa elegantnim mermernim stolom, tapeciranim stolicama i zanimljivom rasvetom, dok obe zone koriste ugrađeni kamin, a tu je i ostakljeni prostor sa stolicom za čitanje knjiga ili uživanje u pogledu.

 

Rustični minimalizam

Kupatilo je opremljeno i obnovljenim drvetom, ima dvostruko ogledalo sa svetlima i minimalističkim svetiljkama. Isto obnovljeno drvo je čak korišćeno na nekim od zidova kupatila kao način održavanja kohezivnog izgleda u čitavom prostoru.

 

Rustični minimalizam

Iako mala, dvokrevetna spavaća soba ima super udoban i kul izgled koji je naglašen malim, kvadratnim prozorom.

Izvor: Homedit

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti