FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Renovirani stan pun bogatih detalja

 

Ovaj očaravajući, prefinjeni stan, dekorisan je bogatim tonovima i nijansama, a poseduje funkcionalnosti i slojevitost, kao i moderne osobine.

Renovirani stan pun bogatih detalja

1906 stan se nalazi u Potts Point predgrađu, unutar višespratnog rezidencijalnog tornja koji ima pogled na vodu i luku Sidneja. Kako bi bio redizajniran za svog društvenog vlasnika koji obožava da putuje, lokalni studio Amber Road upario je tamne tonove sa dekadentnim materijalima.

Renovirani stan pun bogatih detalja

Renovirani stan pun bogatih detalja

Vlasnik ovog stana često nije kod kuće i odsutan je zbog svog posla, ali kada je tu, obožava da organizuje zabave sa svojim prijateljima. Brif koji je on dao studiju za svoj dom od osamdeset kvadrata, koji je bio prazna školjka onda kada je kupljen, uključivao je kreiranje versatilnog prostora u kom lako može ugostiti prijatelje koji ga posećuju iz prekomorskih zemalja, organizovati velika okupljanja, ali i intimne večere. On je takođe želeo prostorije u kojima bi mogao da izloži svoja umetnička dela. Umesto fokusiranja samo na spektakularni pogled koji se pruža iz ovog stana, tim dizajnera odlučio je da iskustvo enterijera mora biti podjednako bogato i slojevito.

Renovirani stan pun bogatih detalja

U životnom prostoru, skladišna jedinica pune visine integrisana je u zadnji zid. Njen centralni panel se može spustiti i otkriti krevet na izvlačenje namenjen gostima koji će prespavati. Privatnost ovog dela stana stvara se uz pomoć drvenog paravana, koji se može povući i zakloniti je u potpunosti od obližnjeg trpezarijskog prostora, glomazni spojevi koji su nekada skrivali vodovodni sistem stana sada su uklonjeni kako bi se otvorio njegov ulazni deo. Metalne cevi su sada izložene, pri čemu je jedna od njih obmotana kožnom vrpcom, kako bi više delovala kao dekorativni predmet.

Renovirani stan pun bogatih detalja

I dok je većina postojećih betonskih površina ostavljena u stanju u kom su nađene, druge su obojene bledo sivom ili teget plavom bojom. Teraco materijal u boji škriljca pokriva elemente spavaće sobe, dok su toplije boje ponuđene u kuhinji, koja poseduje oker mermen pozadinu i roletne u boji šljive na svojim prozorima. Blok kuhinjski element obojen je crnom bojom. Njegova zaobljena forma dozvoljava kreiranje interesantnog noćnog stočića, koji se nalazi sa suprotne strane zida.

Renovirani stan pun bogatih detalja

Izvor: Digs Digs / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti