FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Neobični radni stolovi


Radni sto je neizostavan komad nameštaja u svakom domu, a može biti neobičan i potpuno prilagođen potrebama korisnika. Dizajneri su tako osmislili modele idealne za dečiju radnu sobu, moderni poslovni kutak, ali i praktični radni deo u minimalističkom enterijeru. Predstavljamo vam tri ideje dizajna radnog prostora potpuno prilagođenog različitim potrebama.

Inspirativan dizajn radnih stolova


1. Za sofisticirane poslovne ljude

Kompanija “Uffix” u svom katalogu “Luna” koji je potpisao Pininfarina, predstavio je inovativni oblik stola idealan za minimalistički, visoko elegantan enterijer. Obla prednja strana ovog stola čini da se idealno utapa u enterijer, a ogromna staklena površina čini ga neupadljivim. Strogost dizajna ovog modela preporučuje ga poslovnim ljudima, a pogodan je i za radne sobe i za kancelarije.

Inspirativan dizajn radnih stolova

2. Za razvoj dečje kreativnosti

“AZ desk” dizajnera Gilama Buveta (Guillaume Bouvet) je sto koji savršeno prati razvoj deteta i njegove potrebe, od najranijeg uzrasta pa do odraslog doba. Ovaj sto se sastoji od okvira na kome stoji i multifunkcionalne površine, koja može biti table za pisanje, ali i radna površina. Trik je u tome da se ovaj sto i stolica idealno prilagođavaju visini onoga ko ih koristi, pa tako na njemu može sedeti trogodišnje dete koje će, kako raste, jednostavnim podizanjem okvira, uvek moći da koristi svoj prvi radni sto.

Inspirativan dizajn radnih stolova

3. Minimalistički drveni sto

Viktor Klasen (Victor Klassen) kreirao je sto od visoko kvalitetnog drveta dostupan u dve boje – prirodnoj boji drveta i tzv. boji espresa. Ovaj drveni sto je praktičan jer je pričvršćen za zid, pa zauzima vrlo malo mesta. Najupečatljiviji je po svojoj nesvakidašnjoj obloj strukturi, pa je ovaj moderan stilizovani komad nameštaja pogodan za enterijer i doma i kancelarije. Glatke obline odišu jednostavnom elegancijom, pa je rad u ovakvoj atmosferi pravo uživanje.

Inspirativan dizajn radnih stolova

Ne zaboravite da od odabira radnog stola može zavisiti i vaša produktivnost, pa pre kupovine dobro razmislite koji stil i dizajn vam najviše odgovara, a inspiraciju svakako možete pronaći u nekom od predloženih rešenja.

Inspirativan dizajn radnih stolova

Izvor: kucastil.rs / Foto: victorklassen.com / mobiliardi.com / forum-grad.com

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti