FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Moderan stan akcentovan industrijskim stilom

 

Nekoliko godina unazad savremeni enterijer porprimio je i iza sebe ostavio različite primese, kombinujući sofisticirane tonove i moderne nijanse koje verovatno nikada neće izaći iz mode.

Moderan stan akcentovan industrijskim stilom

U svim svojim varijacijama i kombinovan sa brojnim pratećim trendovima, savremeni stanovi i enterijeri kuća postali su mešavine stilova u kojima jedan bazni igra glavnu ulogu, dok ostali dolaze kao prateći elementi akcentujući čitav prostor.

modind2

modind3

Predivan moderan stan smešten u glavnom gradu Ukrajine, nedavno je kompletiran u projektu arhitekata Ivana Junkova, Olge Kornienko, Natali Rage i Jaroslava Katriča, od kojih su svi zaposleni u kompaniji 33bY Architecture. Klijent ovih ljudi bio je mladi preduzetnik, koji je za svoj enterijer želeo jasne primese industrijskog stila.

modind4

modind5

Enterijer poseduje površinu od 97 m2 i kreiran je 2018. godine. Sve površine poseduju palete tamnih boja i brojne materijale korišćene prilikom izrade potpuno različitih struktura. Među korišćenim materijalima nalaze se cigla, prirodni afrički crni kamen, oniks, koža, bakar i drvo.

modind6

Iznad ulaznog dela stana prvo što možemo primetiti jeste zid kreiran od crnog kamena sa jedne i crne površine sa zlatnim dekorativnim elementima sa druge strane. Dnevni boravak kombinovan je sa kuhinjom, trpezarijom i radnim prostorom.

modind7

modind8

Ovaj otvoreni prostor odvojen je upotrebom staklenih particija, postavljenih kako bi definisali granice između funkcionalnih površina, ali istovremeno održavali otvoren i plutajući ambijent. Staklene strukture kreirane su upotrebom sistema tehnologije pametnog stakla, koji može biti matiran kako bi postigao veću privatnost u prostoriji.

modind9

modind10

Panel korišćen radi stvaranja balansa između tamnih tonova kreiran je od oniksa, sa pozadinskim osvetljenjem uramljenim bakarnim ivicama. Ova kombinacija noću kreira izvanredno komfornu atmosferu i centralnu tačku u enterijeru, posmatrano iz svih glavnih delova stana.

Izvor: HomeDSGN / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti