FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Miks tradicije i egzotike

 

Ukoliko ste oduvek maštali da živite u prostoru koji je okupan svetlom i sve je baš onako kako ste vi zamislili, možda je ovaj stan koji je kreirao REATH studio u Kaliforniji, kao stvoren za vas.

Miks tradicije i egzotike

Ovaj enterijer vešto balansira drvetom i plemenitim materijalima kao i živopisnim bojama, ali na jedan odmeren način, i adekvatno ilustruje kako boje koristiti pametno i sa merom.

miks2

Najbolji primer toga je kuhinja ovog stana. Poseduje ostrvo sa glatkom drvenom površinom kao i drvene kabinete u plavoj nijansi i na sve to kožne stolice savremenog dizajna. Otvorene police pružaju dovoljno prostora za skladištenje svih sitnica, dok veliki prozori dovode neophodnu količinu svetlosti.

miks3

Kuhinja i trepezarija su otvorenog plana prostora, tako da se stiče vizuelni utisak da je prostor još veći. Drveni sto uz klupe je oblast kao idelana za porodično obedovanje dok mnoštvo dekorativnih jastuka naglašava toplinu ove trpezarijske niše.

miks4

Ima nekog neopisivog šama u kombinovanju starinskog i tradicionalnog uz miks egzotike u ovom stanu. Tavanice ofarbane u belo kao i dvrene grede, šerpe koje vise iznad kuhinjskog ostrva, odišu jednom kul i prijatnom atmosferom.

miks5

Mnogo boja vešto je izbalansirano belim kontrastom koji kreira mirnu i opuštajuću atmosferu ovog doma.

miks6

Dnevni boravak ovog stana ima nešto manje boja, a prostorijom dominira zid od belih ciglica sa kaminom i drvenom pločom. Moglo bi se reći da ova prostorija ima jedan teksaško-meksički šarm.

miks7

Za boemski osećaj tu je viseća stolica od vrbovog pruća dodatno ukrašena s dva jastuka u boji. Bela sofa sa drvenim akcentima stabilizuje sobu i dozvoljava da do izražaja dođu tapete s printom zelenih biljki.

miks8

Uz dodatak ogledala iznad sofe, kožnih taburea za noge i podnih pločica kojima je popločan dnevni boravak umesto parketa, dobijate odgovor na pitanje “Kako izgleda jedan neopisivo kul kalifornijski dom?” Šik i udobno.

miks9

Obojeni u plavo paneli u kupatilu uz kombinaciju zlatnih akcenata i bronze pružaju jedan osećaj neusiljenog stila.

miks10

Naš favorit ovog stana svakako je spavaća soba koja je svetla i jasna sa velikim prozorima i kolorističkom šemom prirodnih tonova. Bež i belo dominiraju ovom prostorijom dok su za dodatni šarm sobe odgovorna klizeća ambar vrata.

miks11

Unutrašnji zen ukućana dodatno je izbalansiran kreiranjem drugog kupatila koje je inspirisano Azjom. Kupatilo poseduje walk in-tuš kabinu sa transparentnim vratima i velikim ogledalom, odgovarajućim mermernim lavaboima koji su mala umetnička dela. Ni dečije sobe nikako nisu zanemarene u ovom prostoru. Uz dodatak boja, sobe koje su uglavnom bele postaju šik atraktivan prostor gde deca vole da uživaju i da se igraju.

Izvor: Decoholic / mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti