FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Maksimalno iskorišćen prostor od 35m2

 

Sa samo 35 kvadratnih metara koji su bili na raspolaganju u ovom stanu, MAS studio je uvećao svaki centimetar enterijera u Budimpešti.

mastudio1

Svi unutrašnji zidovi su uklonjeni da bi se otvorio prostor tako da je osećaj da je enterijer mnogo veći. Sada kada nije podeljen na male sobe, stan ima glavni prostor koji služi kao kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i spavaća soba.

mastudio1
mastudio1

Kako bi se sklonile sve prepreke većina funkcija u stanu je skrivena pa se tako kuhinja, ormar i krevet nalaze iza vrata koja se otvaraju ili klize kada se ne koriste kako bi se prostor delovao minimalistički čist.

mastudio1
mastudio1

Većina površina izrađena je od metala koji lako može delovati hladno ali da bi se izbegao osećaj hladnoće prostor je dekorisan tekstilom, knjigama i dugačkm visećom saksijom s biljkama iznad kuhinjskog ostrva.

mastudio1

Prostorom dominiraju sivi tonovi dok se Murhy krevet skriva između polica za knjige, tako da je sredina sobe prazna tokom dana.

Izvor: mojenterijer.rs / Design Milk

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti