FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Luksuzan stan u LondonuRaskošan stan, bogatih detalja, smešten je u Londonu i pripada Hani Gornej, dok istovremeno služi kao poligon porodičnog biznisa i Gournay zidnih tapeta. Uz pomoć dekoratera Tare Kreg, Hanin dom je dobio svež i bukoličan pristup tradicionalnom stilu. Ovo je mali stan u Južnom Kensingtonu, ellegantnom lnondonskom naselju. Životni prostor skromne kvadrature vodi vas u raznobojni svet sa samog ulaza i deluje kao nešto između zimske bašte i džungli iz fantazije.

Luksuzan stan u Londonu


Celokupan stil se zasniva na zidovima, drveću i grmovima koji na njima bujno oživljavaju, kao i različitim pticama vrednim svakog priodnjačkog muzeja. Dekorater Tara Krejg pomogla je Hani Gornej kao bi kreirala ovaj svet jakih boja i detalja u kome nameštaj, danas razvijan od strane vlasnikove porodične kompanije, teži ka tome da nestane u lepršavosti i raskoši zidnog dekora, sa kojim svaka soba dobija ličnu atmosferu.

Luksuzan stan u Londonu

Dnevna soba prekrivena je svileno zelenim tapetama koje su inspirisane zimskim baštama i poseduje nameštaj koji se savršeno slaže sa ovim konceptom - somotna sofa, veliki lusteri marokanskog stila i veoma odvažne neoklasične stolice sa žutim i cvetnim postavama. Krzneni tepih i smaragdna plišana podna lampa, dodaju dozu teksture i udobnosti.

Luksuzan stan u Londonu

Trpezarijski prostor prekriven je zelenim svilenim zidnim tapetama u dve nijanse, poseduje veliko ogledalo u retro ramu i jednostavni komplet za ručavanje, obeležen umetničkim komadima inspirisanim glečerima, dok stilski lusteri dodaju šarm njenom ambijentu.

Luksuzan stan u Londonu

U gostinjskoj sobi zidovi su prekriveni istom vrstom tapeta sa floralnim motivima. Tu se još mogu pronaći krevet sa posebnom posteljinom, žutim uzglavljem i ogledalom sa unikatnim ramom inspirisanim 18. vekom. Antički gardarober i list lampa dodaju retro izgledu ovog ambijenta.

Luksuzan stan u Londonu

Glavna spavaća soba finiširana je tapetama sa crtežima biljaka i ptica, koji pružaju metalik efekat. Krevet je postavljen zelenim somotom, a ogledalo u prefinjenom retro ramu i pletena stolica vizuelno umekšavaju prostoriju i čine je daleko komfornijom. Baršunaste zavese u boji jorgovana čine da soba deluje dekadentno i bujno.

Luksuzan stan u Londonu

Kupatilo poseduje jednu istaknutu karakteristiku u obliku tapeta sa obrascima riba koje plivaju, ali su one u njegovom prostoru specijalno tretirane kako bi postale otporne na vlagu.

Izvor: mojenterijer.rs / N.Đ.stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti