FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilomMale garsonjere mogu predstavljati veoma dinamičan koncept koji je sve popularniji iz razloga što stanovi postaju sve skuplji i nepristupačniji. Upravo zbog toga, mali stanovi nalik garsonjerama, efikasnim jedinicama i stambenim prostorima za samce predstavljaju krajnje isplativ izbor. Međutim, kada morate izvući najbolje iz svog malog prostora, proces može zahtevati izuzetnu ekspertizu prilikom dekorisanja enterijera. Ovaj jednosobni stan dizajniran od strane kompanije SOLO, oslanja se na tamne nijanse, koje dozvoljavaju enterijeru da diše. Neutralne nijanse zidova i podova ulepšane belim finišima idealne su za male, ali praktične prostorije, a ovaj mali stan idealan je primer funkcionalnog enterijernog dizajna.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom


U jednosobnim stanovima, obično ne postoje pregradni zidovi koji razvdajaju prostorije. Naravno, u ovom vešto dizajniranom enterijeru smešteni su trpezarijski i kuhinjski elementi odmah do ulaznih vrata. Sve esencijalne karakteristike besprekorno su aranžirane u kompaktnom dizajnu radi ultimativne održivosti. Na primer, prostor za odlaganje stvari konstruisan je na unikatan način. Neke njegove komponente ugrađene su u zidove kuhinje i kupatila ili su dizajnirane u nameštaju kako bi omogućile optimalnu upotrebu prostora.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom

Fantastičan način za usavršavanje malog prostora jesu ogledala. Ove dekorativne komponente mogu vizuelno uvećati zidne površine, pojačati osvetljenje i odvratiti pogled na bilo kakav disbalans u prostoru. Ogledala postavljena u pravilnom položaju mogu rešiti brojne probleme i dizajnerska nesavršenstva. A, upravo zbog poslednje pomenutog, ogledala mogu biti podjednako korišćena kako u malim tako i velikim kvadraturama.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom

Podovi u neutralnim bojama prave čuda u ovom malom stanu zajedno sa mnogobrojnim prozorima koji omogućuju prirodnoj svetlosti da sa lakoćom osvežava prostor. Dizajn prozora komplementaran je ukupnom dekoru takođe. Štaviše, nameštaj je neutralan po pitanju dizajna, ali ne i boje. Ova predivna garsonjera zbog svoje neutralnosti može biti idealan prostor za muškarca ili ženu, ili oboje.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom

Pozicija stola i stolica u blizini prozora predstavlja praktično rešenje koje stvara lepu malu nišu kućne kancelarije. Dodatno, nameštaj je estetski veoma upečatljiv. Veliki televizor ravnog ekrana savršeno se uklapa u celokupnu postavku. Sofa menta zelene boje dodaje pravi nivo kontrasta zajedno sa niskim akcentnim tepihom. Oba komada aktivno i precizno dodaje lepotu celokupnom dekoru.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom

Prepoznatljivi akcenti nalik retro stilizovanim lampama, ogledalima od poda do plafona i dva spojena stočića za kafu dodaju modernističku pojavu. Police za knjige čine ovaj stan daleko gostoljubivijim. Ovi segmenti nameštaja dolaze u malom formatu i ravni su, dodajući određenu intimu, koja doprinosi peronalizaciji stambenog prostora.

Kreiranje funkcionalnog malog enterijera sa stilom

Postavljanje idealnog nameštaja zajedno u malom prostoru nije mala stvar. Pošto je reč o malom dostupnom prostoru, nameštaj je morao biti biran prema komadima koji pružaju najviše funkcionalnosti. Takođe, održavanje dekora na minimalnom nivou stvorilo je još funkcionalniju garsonjeru, dok sva dodatna poboljšanja kreiraju izvanrednu pojavu, aranžmana koji je jednom rečju, neverovatan.

Izvor: Decoholic/mojenterijer.rs

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti