FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Kompaktni loft od 45m2

 

Studio Heren 5 u saradnji sa dizajnerom nameštaja Polom Timerom, dizajnirao je enterijer potkrovlja na severu Amsterdama.

Kompaktni loft od 45m2

U ovom potkrovlju orijentisanom samo na jednu stranu arhitekte su u potpunosti iskoristile širinu prostora.

Kompaktni loft od 45m2

Kompaktni loft od 45m2

Najvažnije stambene funkcije, kuhinja i trpezarija nalaze se neposredno iza velikih staklenih fasada s pogledom na svetionik i kanal. Funkcije stambenog prostora kao što su dnevna soba, prostor za spavanje, skladište i kupatilo nalaze se u potkrovlju. Izuzetno visoki plafon od 3,5m koristi se za spavanje iznad kuhinje, stvarajući maksimalnu prostranost.

Kompaktni loft od 45m2

Dodatni ležaj se može izvući ispod dnevne platforme, kako bi se osigurao prostor za spavanje ukoliko ukućani imaju goste.

Kompaktni loft od 45m2

Inventivna promena i dobro dizajniranje kreirali us kompaktni loft sa velikodušnim osećajem. Velika unutrašnjost je napravljena u suptilnoj paleti breze i belog Coriana. Detalj dijamantskog ruba, koji je dizajnirao Poll Timer, daje dizajnu jedinstven izgled. Kada je Egon kupio svoj apartman, imao je posebnu želju da ima stan u prizemlju, tako da njegova kćerka ima mesto gde će imati lak pristup dvorištu. A kada odraste, ona može sama da živi u potkrovlju.

Kompaktni loft od 45m2

Ovako je nastao sastav "3G apartmana", u kojem sada žive tri generacije veoma udobno.

Izvor: ArchDaily

Foto: Leonard Faustle, Tim Stet

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti