FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

Dom ispunjen vedrim bojamaDizajnerski studio "Polygon" kreirao je stan namenjen mladom bračnom paru sa decom i ispunio ga bojama kako bi stvorio vedar ambijent u kojem će odrastati.

Dom ispunjen vedrim bojama


Dizajneri su upotrebili je različite boje i teksture da bi naglasili zone različitih funkcija u stanu sa dosta otvorenog prostora. Na taj način je vizuelno izdvojena dnevna soba od zone namenjene za trpezariju i kuhinju, dok je detaljima u žutoj boji poput lampe, jastučića i stolica, kreirana celina.

Dom ispunjen vedrim bojama

U spavaćoj sobi korišćene su "lebdeće police" koje obezbeđuju više slobodnog prostora na podu, pa soba deluje prostranije. Na policama do kreveta, umesto umetničkih dela izložene su knjige, kao zanimljiva alternativa sa ništa manjim efektom. Zavese i posteljina u potpunosti su upareni, a nijanse roze i zelene mogu se naći i na drugim elementima, poput lustera i zida.

Dom ispunjen vedrim bojama

Dom ispunjen vedrim bojama

Sledećoj prostoriji dodeljene su dve funkcije, a zone su delimično razdvojene otvorenim policama. Jedan deo prostorije pretvoren je u radnu sobu, dok je drugi namenjen za decu. Kada je potrebno, ove zone se mogu odvojiti i zavesom.

Dom ispunjen vedrim bojama

Čak je i mali prostor zatvorene terase koja povezuje dve sobe maksimalno iskorišćen. Prostorija je pretvorena u organizovan kutak za rad ili kreativne "uradi sam" projekte.

Dom ispunjen vedrim bojama

Kupatilo i toalet su podeljeni u dve male, ali dobro organizovane prostorije.

Izvor: kucastil.rs / Foto: Polygon


stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti