FARBAMO, MAŽEMO I NIKAD NE LAŽEMO!


 

 Dodajte interesantniji izgled belim sobama


Bela je vanvremenska i šik boja, veoma se često koristi u svim dekorativnim stilovima, čini da svaki prostor deluje veći i reflektuje svetolst, tako da će svaka soba biti idealno ovetljena. Međutim, nije sve baš tako jednostavno, potpuno bele sobe mogu izgledati pomalo dosadno i previše čisto, nalik bolničkom prostoru. Kako na najlakši način izbeći ovakvu situaciju? Postoji nekoliko veoma lakih načina da dodate šik izgled i atraktivnost potpuno belom prostoru, a u narednih nekoliko pasusa ćemo ih malo bliže proučiti.

Dodajte interesantniji izgled belim sobama


Teksture: Kako biste izbegli monotoni izgled, možete dodati teksture u svoj prostor. Ovo mogu biti teksturne posteljine, krzneni tepih ili jastuci, metalni i drveni detalji, dopadljive pločice, između ostalih, gotovo bezbrojnih mogućnosti. Sve zavisi od ambijenta koji želite da istaknete, ukoliko je to spavaća soba, onda je najbolje da se opredelite za teksturne tekstile, koji će biti sasvim dovoljni, ali, ako je u pitanju kupatilo, određene lepe bele pločice predstavljaju pravi izbor, dok izbeljeno drvo ili akcentni zid od cigle dodaju teksture sa velikom lakoćom bilo kom prostoru. Na ovaj način, vaš prostor može izgledati suptilno i neutralno, ali ipak izbeći dosadan izgled.

Dodajte interesantniji izgled belim sobama

Odvažni podovi: Ukoliko ste se već opredelili za potpuno belu prostoriju, zašto ne biste prekrili njene podove nečim odvažnim i kontrastnim, kako biste učinili da soba sija? Ove kontrastne karakteristike mogu biti tamno obojeni podovi, pojedine i istaknute pločice, bilo kog tipa kamena, mermer pa čak i obični drveni podovi koji su izbeljeni ili ponovo obojeni, a sve zavisi od prostora koji posedujete, ali stila i izgleda koji želite da postignete takođe. Podovi u tamnim bojama mogu pomoći beloj sobi da se istakne, čak i onda kada je njen ostatak veoma jednostavan.

dod12.jpgdod2.jpgdod13.jpgdod11.jpgdod4.jpgdod9.jpgdod5.jpgdod8.jpgdod10.jpgdod7.jpgdod6.jpg


Zidna umetnost: Zidni umetnički komadi predstavljaju rešenje brojnih problema, od činjenja prostora mnogo kreativnijim i atraktivnijim, do skrivanja nepravilnosti na zidu. Opredelite se za bilo koju zidnu umetnost po vašoj želji i budite sigurni da se uklapa u vaš prostor, a ovo mogu biti velike igračke za dečiju sobu, crni i beli galerijski zidovi, inače solucija koja nikada neće izaći iz mode, ili apstraktne, lično štampane i uramljene komade.

Izvor: mojenterijer.rs / N.Đ.

stilovi

Stilovi

tv police

nosaci

Nađite nas na FB

Sertifikati

Sertifikat o izvrsnosti

Sertifikat o izvrsnosti