telefon

 

galerijeadaptacijadekorativni radovienterijeriairbrush


 

Šta mali stan čini izuzetnim?


Nisu svi preterano uzbuđeni kada dođe do dekorisanja malih stanova, ali upravo kod malih enterijera, detalji dolaze do izražaja. Mnogi smatraju da garsonjere nisu vredne glamura, dok drugi pate zbog nedovoljnog izbora nameštaja koji su dizajnirani za male stanove. Mi vam predstavljamo jednostavan enterijer, koji je bojama i minimalističkim pristupom savršeno uklopljen u male kvadrate. Možda dobijete ideju za vaš prostor.

Šta mali stan čini izuzetnim?


Možete dizajniranju garsonjere pristupiti kao vlasnik stana koji se nalazi u Poljskoj. On je opremio mali enterijer jednostavnim nameštajem, tako da se dobije utisak da je veći i gostoljubiviji, a potpuno se uklopio uz njegov urbani stil. Dnevna soba je opremljeno svetlo braon sofom, jednostavnim i modernim stočićem za kafu, kao i stolicom za ljuljanje koja komplementira zidovima bele boje.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Vlasnik je stan osvežio belom bojom, ali je sivim zidom postigao kontrast. Jednostavne linije nameštaja, svedene forme, su upotpunile kompletan doživljaj prostora. Iako je minimalizam u pitanju, i možda nekome deluje kao hladan prostor, vlasnik je postIgao to što je želeo - dobio je pravi kutak za jednog muškarca.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Stan je kreiran u snežno beloj temi koja prožima čitav enterijer. Zidovi i cigle ofarbani su u belo, kako bi se savršeno uklapali sa belim karakteristikama dekora. Takođe, savršeno su izbalansirani svetli elementi, a sivi pregradni zid izgleda kao skulptura.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Ovaj stan je po prirodi mali, što nije sprečilo njegovog vlasnika da ga iskoristi maksimalno. Kuhinja se nalazi odmah pored dnevne sobe, a mermerne ploče na zidu su joj dale poseban šmek. Kuhinjski elementi finiširani su belom bojom, a crna sudopera je idealan kontrast u ovoj čistoj belini.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Rustična siva vrata su precizno naglasile ulaz, a ogledalo je vizuelno proširilo hodnik. Kao prirodni motiv je postavljena saksija sa biljkom, koja unosi toplinu i osećaj dobrodošlice za svakog gosta.

Šta mali stan čini izuzetnim?

U dnevnom boravku se nalazi trpezarija, sa jednostavnim belim stolom i dve drvene stolice, a poseban detalj je polica na zidu, na kojoj su izloženi ukrasi i knjige, tako da trpezarija može služiti i kao biblioteka.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Spavaća soba je takođe kompaktna, dok joj svetla tema dekora pruža daleko prostraniji izgled. Ovde je uključena stona lampa koja se idealno slaže sa belom posteljinom i braon jastučnicama. A na uzglavlju kreveta, gde je zid od opeke, nalazi se interesantan detalj u obliku kocke.

Šta mali stan čini izuzetnim?

Šta mali stan čini izuzetnim?


Kada vlasnik ujutru otvori oči, prvo što ugleda je osvetljen prostor sa zanimljivim dekorom, koji u njemu budi pozitivnu emociju i energiju za dan koji mu predstoji. Belo ne mora uvek da bude dosadno. Rasterećeno, čisto, svedeno...

Šta mali stan čini izuzetnim?

Izvor: mojenterijer.rs / N.Đ.

 

reference